Antunovac: Game Guardians: sigurnost i zabava za mlade gejmere

Antunovac: Game Guardians: sigurnost i zabava za mlade gejmere

@kiddosice su za Avanture malih okica pronašle:

 

Općina Antunovac povodom otvorenja Inovacijskog centra Antunovac organizira dana 18. svibnja 2024. godine (subota) događaj „Game Guardians: sigurnost i zabava za mlade gejmere“.

Manifestacija, čiji je cilj promocija sigurnog igranja računalnih igara, bit će održana u terminu od 10:00 do 15:00 sati, na adresi Ulica vlč. Vilima Hefera 1, 31216 Antunovac.

U sklopu događaja održat će se niz radionica kojima je cilj osvijestiti djecu, mlade, roditelje/skrbnike i odgojno-obrazovne djelatnike o važnosti prevencije ovisnosti o računalnim igrama i internetu, upoznati se s pojmovima, prednostima i nedostacima gejminga, opasnostima u virtualnom svijetu, sigurnim plaćanjima na internetu te važnosti životne umjerenosti i odgovornosti.


Zbog naglaska na odgovornom igranju aktivnosti će biti zanimljive i ne-gamerima, prije svega roditeljima i onima koji rade s djecom. Radionice su edukativno-zabavnog karaktera, nakon svake

edukativne i kreativne radionice slijedi upoznavanje, razgovor, igranje računalnih igara, druženje i gost iznenađenja GallaSandalla.

 

Foto: PR

The event is finished.

Datum

18 svi 2024
Expired!

Vrijeme

10:00 - 15:00

Mjesto

ISTOČNA HRVATSKA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.