Bakar: Zaigrajte uzbudljivu igru istraživanja “Zaigrani Bakar”

Bakar: Zaigrajte uzbudljivu igru istraživanja “Zaigrani Bakar”

Tko kaže da se zimi na moru ništa ne događa? U Bakru 4. veljače (subota) organizira se prvi „Zaigrani Bakar“, uzbudljiva igra istraživanja i upoznavanja našeg slavnog gradića, namijenjenu malima i velikima!

Zamišljen kao zabavna aktivnost za djecu, “Zaigrani Bakar” i onim starijima omogućuje guštanje u aktivnom i zagonetnom istraživanju grada. Jedino što je potrebno za obilazak je malena brošura s uputama koje ujedno oživljavaju i tri tematska vodiča kroz svijet zaigranog Bakra – plemkinju Anu Katarinu Zrinsku, legendarnog slijepog vodonošu Ivana Čopa te velikog znanstvenika Andriju Mohorovičića.

Brošura na hrvatskom i engleskom jeziku bit će dostupna u turističkom uredu TZ Grada Bakra (Primorje 39), odakle 4. 2. u 11 sati kreću i prve šetnje!
Budući da u Bakru vjeruju u kvalitetan turizam dostupan svima, i ovo događanje je za sve posjetitelje besplatno! Potrebno je donijeti samo dobru volju i male sive stanice

Vidimo se u zaigranom Bakru!
Projekt “Zaigrani Bakar” podržali su: Hrvatska turistička zajednica, Turistička zajednica Kvarnera, Grad Bakar, Industrijska zona Bakar d.o.o. te INA d.d. Velika hvala!

 

Izvor: Zaigrani Bakar: premijera ture | Facebook

The event is finished.

Datum

04 velj 2023
Expired!

Vrijeme

11:00

Mjesto

KVARNER i GORSKI KOTAR
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.