Baltazar fest

Baltazar fest

Tematska manifestacija koja će cijeli prostor Trsatske gradine i parka koji je okružuje pretvoriti u veliki laboratorij profesora Baltazara održat će se 02. rujna. Program će uključivati niz zanimljivih edukativnih sadržaja, uz predstavljanje znanstveno popularnih tema.
Inspirirana činjenicom da je Baltazargrad nastao po uzoru na grad Rijeku, manifestacija je posvećena popularizaciji znanosti te svake godine okuplja relevantne sudionike koji posjetiteljima znanost prezentiraju u svom popularnom obliku.
Na prostoru Trsatske gradine i parka bit će smješteni prepoznatljivi scenografski elementi iz animiranog filma te edukativni corneri. Posjetitelji će imati priliku istraživati različita polja znanosti, kroz sudjelovanje u zanimljivim pokusima, igrama, prezentacijama i radionicama za sve uzraste. U spilji će se održati pravi mali filmski maraton tijekom kojeg će se moći odgledati brojne epizode popularnog animiranog filma „Profesor Baltazar“. U program manifestacije uključeni su studenti i studentice, udruge, institucije te ostali relevantni sudionici koji su svoj rad posvetili popularizaciji znanosti.

The event is finished.

Datum

02 ruj 2021
Expired!

Vrijeme

17:00 - 21:30
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.