Baška: Potraga za Uskršnjim zecom

Baška: Potraga za Uskršnjim zecom

Nađete li se ovaj Uskrs u Baški ne propustite se prijaviti na edukativnu igru: Potraga za Uskršnjim zecom koja će se odigrati u subotu, 08. travnja s početkom u 10:00 sati.

Kroz zabavnu obiteljsku avanturu naučiti ćete ponešto o povijesti Baške, glagoljaškom pismu, snalaženju u prostoru, ali i osvojiti slatke nagrade.

Igra “Potraga za Uskršnjim zecom” prilagođena je svim uzrastima, a uključuje i najmlađe uz podršku mama, tata, baka, djedova, skrbnika.

* Predviđeno vrijeme trajanja potrage jest max dva sata (120 min).

* Kotizacije za sudjelovanje nema.

* Prijave putem on-line obrasca OVDJE.

* Prijave na licu mjesta neće se prihvaćati.

* Okupljanje ispred Heritage hotela Forza od 10:00 sati.

* Start: u 10:30 sati (ispred Heritage hotela Forza)

Za sudjelovanje ćete odrediti tim od najmanje dvije (2) osobe – od kojih jedna mora biti odrasla osoba i jedna mlađa od 14 godina, ali ekipa može brojati max do pet (5) članova. Vaš je zadatak pronaći što više kontrolnih točaka u što kraćem vremenu. Organizator će svakoj ekipi prije početka potrage objasniti pravila igre i dati kartu s kontrolnim točkama te potreban dodatni materijal. Na svakoj kontrolnoj točki čekat će vas zagonetka, pitalica ili određeni kod. Točke su raspoređene na području mjesta Baška te se ne moraju obilaziti po točno određenom redoslijedu. Pobjednička ekipa je ona koja u najkraćem vremenu prikupi najviše skrivenih točaka i pronađe ‘zeca’.

Pokrovitelj manifestacije je TZO Baška koja osigurava prigodne nagrade na prve 3 ekipe, dok ni ostali neće biti uskraćeni slatkog zadovoljstva. Proglašenje pobjednika i dodjela nagrada održat će se po završetku “Potrage”.

* Za igru će vam biti potreban: mobilni telefon s mogućnošću pristupa WiFi ili mobilnom internetu, kemijska olovka i puno dobrog raspoloženja.

Suorganizator: Promotiv Travel Outdoor

 

Izvor: Ala šu!

The event is finished.

Datum

08 tra 2023
Expired!

Vrijeme

10:00 - 12:00

Mjesto

KVARNER i GORSKI KOTAR
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.