Brest / Lanišće: Festival šuma i šumskih plodova

Brest / Lanišće: Festival šuma i šumskih plodova

Festival šuma i šumskih plodova događaj je koji slavi prirodnu ljepotu i bogatstvo šuma i prirode. Ovaj festival okuplja zaljubljenike u prirodu, ljude koji vole šetati po šumama, brati šumske plodove i uživati u svim čarima šumskog okoliša.

 

– Festival se održava 19. studenoga u Brestu pod Žbevnicom, od 10:00 do 17:00 sati

 

Što se može očekivati:

* Priroda i ekologija: festival često promovira ekološku svijest i očuvanje šuma te prirode kroz različita predavanja i radionice.

* Kulturni program: osim prirodnih aktivnosti, festival nudi i bogat kulturni program, što uključuje glazbeni session, koncert, izložbu umjetničkih djela, izvedbe lokalnih i nelokalnih umjetnika te razne radionice za djecu i odrasle.

* Degustacija lokalne kuhinje i proizvoda: posjetitelji imaju priliku kušati razne specijalitete inspirirane lokalnom kuhinjom, kao i okusiti se u slatkim malim čarolijama.

* Aktivnosti na otvorenom: festival nudi mnoge aktivnosti na otvorenom, uključujući vođene šetnje po šumama, planinarenje, interpretativne i senzorne šetnje, kao i druge aktivnosti.

* Radionice i edukacija: posjetitelji mogu sudjelovati u raznim radionicama koje se bave prirodom, izradom ukrasnih predmeta, crtanja, priča i drugo.

* Očuvanje tradicije: festival često promovira lokalnu kulturu i tradiciju, uključujući priče, legende i običaje.

 

Festival šuma i šumskih plodova pruža priliku da se ljudi povežu s prirodom, nauče o njezinoj važnosti te uživaju u blagodatima koje šume nude. Ovo je događanje koje slavi ljepotu prirode i potiče očuvanje okoliša.

 

 

Izvor: Lanišće.hr

 

The event is finished.

Datum

19 stu 2023
Expired!

Vrijeme

10:00 - 17:00

Mjesto

ISTRA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.