Čepin: (G)Astro večer

Čepin: (G)Astro večer

@kiddosice su nam otkrile (G)Astro večer – spoj najbolje od dvaju svjetova – gastronomija i astronomija. Na predivnoj lokaciji Tvrđave Kolođvar blizu Čepina, okruženi poviješću stare tvrđave, imat će nezaboravnu večer prepunu uzbuđenja i učenja!

Gastro iskustvo

Uživat ćete u tradicionalnim specijalitetima pripremljenim s ljubavlju, a koji su inspirirani svemirom. Njihove kulinarske kreacije zadovoljit će i najzahtjevnija nepca. Spremite se na kulinarsko putovanje kroz zvijezde!

Astronomsko otkrivanje

Za naše mlađe posjetitelje i sve one koji se osjećaju mlado u srcu, organiziraju razne kreativne radionice! Očekuje vas prilika da naučite kako gledati kroz teleskop, izradite svoj solarni sustav, sudjelujete u raznim astronomskim aktivnostima i još mnogo toga!

Perzeidi – Kiša meteora

Na kraju večeri, kada padne mrak, svi ćete se okupiti na dekicama i zajedno pod zvjezdanim nebom uživati u čaroliji kiše meteora (Perzeida). Doživite neponovljiv trenutak koji vas može ostaviti bez daha!

 

Izvor: https://web.facebook.com/events/s/gastro-vecer/245671758341303/?_rdc=1&_rdr

The event is finished.

Datum

12 kol 2023
Expired!

Vrijeme

16:00 - 18:00

Mjesto

ISTOČNA HRVATSKA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.