Čepin: Proljetni festival u Čepinu

Čepin: Proljetni festival u Čepinu

@kiddosice su za Avanture malih okica pronašle:

 

U Čepinu će se u subotu 27.04.2024. godine održati tradicionalni Proljetni festival – festival cvijeća, proljetnih sadnica, meda i OPG proizvoda.

Međutim jednako tako tradicionalno dio programa posvećen je i najmlađima, a ove godine djecu očekuju zanimljive kreativne radionice i predstava!

Program za djecu traje od 09:00 sati pa sve do poslije podneva.

U 09:00 sati u Dvorani centra za kulturu djecu u goste dolazi kazališna družina “Putujuće kazalište” koja će upriličiti besplatnu lutkarsku predstavu za djecu – Priče iz žabljeg svijeta.

Lutkarska je predstava zamišljena kao obrat poznate bajke o princu začaranom u žapca. Predstava je interaktivna, veselog i živog ritma, a krase ju glazbeni brojevi.

Od 09:00 sati kreće radionica “Moj otisak prsta” i vožnja na poligonu u organizaciji Policijske uprave Osječko-baranjske.

U 11:00 sati udruga Rame uz rame održat će radionicu Cvjetne slike od sušenog cvijeća, a u 12:00 Decoplant će održati radionicu Cvjetne slike od sukulenata.

 

 

Foto: PR

The event is finished.

Datum

27 tra 2024
Expired!

Vrijeme

9:00

Mjesto

ISTOČNA HRVATSKA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.