Đakovo: Dječja božićna predstava – Vilenjačka posla

Đakovo: Dječja božićna predstava – Vilenjačka posla

@kiddosice su za Avanture malih okica pronašle:

 

Uz blagdane koji kucaju na vrata, Centar za kulturu Đakovo ima zadovoljstvo najaviti dječju božićnu predstavu koja će unijeti čaroliju i veselje u srca svih posjetitelja – Vilenjačka posla. Predstavu namijenjenu djeci iznad tri godine na đakovačkim će kazališnim daskama u četvrtak, 07. prosinca 2023., u 18:00 sati izvesti Kazališna družina Iglu.

 

Kada velika eksplozija katapultira Vilenjaka Zvonka i Vilenjakinju Jelku, oni se odjednom pronađu na nepoznatom mjestu u nepoznatoj državi. Prestrašeni za svoju budućnost, ali i za budućnost cijelog Sjevernog pola, jer se može dogoditi najveća opasnost od svih mogućih opasnosti – otkazivanje Božića, bacaju se u pronalazak rješenja njihova problema. Na tom putu pridruži im se još jedna Vilenjakinja. Hoće li njezin dolazak spasiti situaciju, doznat ćete u predstavi Vilenjačka posla!

 

– Ulaznice po cijeni od 4 € već su u prodaji, stoga si kartu za ulazak u svijet Vilenjačkih poslova osigurajte na vrijeme

– Više informacija o kazališnim gostovanjima, kao i o tjednim filmskim projekcijama možete pronaći na službenoj Facebook stranici Centra za kulturu Đakovo te na mrežnoj stranici: https://czk-djakovo.hr/

 

 

Izvor: https://www.osijek031.com/osijek.php?najava_id=97231

The event is finished.

Datum

07 pro 2023
Expired!

Vrijeme

18:00

Mjesto

ISTOČNA HRVATSKA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.