Đakovo: Dnevnik Pauline P.

Đakovo: Dnevnik Pauline P.

@kiddosice su za Avanture malih okica pronašle:

 

U srijedu, 10. siječnja 2024. u 18:00 sati dođite u Centar za kulturu Đakovo na predstavu Dnevnik Pauline P., koja kao i istoimena hit-knjiga za osnovnoškolce govori o nizu običnih i neobičnih zgoda iz života desetogodišnjaka.

Kroz život desetogodišnjaka, koji je prepun svakodnevnih peripetija u kući i u školi, glavnu riječ vodi nestašna, bistra i znatiželjna, slatka brbljavica Paulina koja redovito, oštrim perom zapisuje svoje i tuđe životne situacije u dnevnik. Obitelj, prijatelji, susjedi, rođaci i učitelji – otvaraju joj sa svojim svjetonazorima i postupcima brojne teme, od kojih oštroumna Paulina plete iznimno duhovitu dnevničku mrežu.

Posao, financije, brak, obitelj, status, moda, mediji, šopinzi, ambicije te brojne manje ili veće devijacije modernog života u metropoli, teme su koje ova bistra djevojčica opservira poput kolumnistice kakvog uglednog tjednika – dajući, nerijetko, jednostavne recepte za puno ugodniji i zdraviji život od onog koji većina nas živi. I kao što Paulina Sanje Polak želi svoje sretne i manje sretne trenutke sačuvati zauvijek, ova predstava želi i upozoriti na mnoga pitanja desetogodišnjaka na koje odrasli često nemaju odgovor.

– Za uzrast: 7+ godina

– Trajanje: 45 minuta

– CIJENA ULAZNICE: 4 €

 

 

Izvor: https://czk-djakovo.hr/index.php/kazaliste1/1044-gradsko-kazaliste-zar-ptica-dnevnik-pauline-p-10-1-2024.html

The event is finished.

Datum

10 sij 2024
Expired!

Vrijeme

18:00 - 19:30

Mjesto

ISTOČNA HRVATSKA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.