Đakovo: Predstava “Priča o snovima”

Đakovo: Predstava “Priča o snovima”

@kiddosice su za Avanture malih okica pronašle:

 

U četvrtak, 18.04.2024. u u 18:00 sati u Centru za kulturu Đakovo gostuje zagrebačko kazalište Mala Scena s predstavom “”Priča o snovima””.

 

Snovi nas prate od najranijeg djetinjstva. Oni oslobađaju našu maštu, pomažu nam i analizirati i/ili riješiti ono što nas muči na javi, otkrivaju nam naše strahove i naš unutarnji svijet. Snovi nam omogućuju da osjetimo sve vrste emocija te se s njima suočimo. Ukazuju nam na strahove, brige koje si možda na javi ne želimo priznati. Oni su ulaznica u naše podsvjesno, u našu bit. Ali snovi se ne sanjaju samo kad spavamo. Sanja se i kad smo budni. Sanjamo što ćemo biti kad odrastemo, što je sve moguće, što sve želimo ostvariti, postati, biti.

„Priča o snovima“ progovara o našim unutarnjim svjetovima, poziva djecu da oslobode svoju maštu, ali ih želi i potaknuti na hrabrost – da se usude sanjati ne samo u snu, nego i na javi! Uz čarobnu scenografiju koja se transformira u životinje, dijelove svijeta, čak i svemir, sigurni smo da će svi uživati u čarobnom letu s našim avioničarem Markom, i na kraju predstave s radošću pjevati našu uspavanku!

 

– Predstava je namijenjena djeci u dobi od 1,5 do 5 godina

– Trajanje: 30 minuta

– Cijena ulaznice: 4 eura

 

Foto: PR

The event is finished.

Datum

18 tra 2024
Expired!

Vrijeme

18:00 - 18:30

Mjesto

ISTOČNA HRVATSKA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.