Dina (12+) – kino projekcija

Dina (12+) – kino projekcija

Dugoočekivani znanstveno-fantastični filmski remake temeljen na romanu Franka Herberta iz 1965. godine već je prije prikazivanja osvojio titulu najvećeg spektakla 2021., a budući da je u filmu ekranizirana samo prva polovica knjige, s pravom se možemo nadati i drugom dijelu.

Ovo mitsko, emocijama nabijeno herojsko putovanje odvija se u dalekoj budućnosti, kada vojvoda Leto Atreides, preuzima vodstvo nad napuštenim i opasnim planetom Arrakisom (Dina) – jedinim izvorom najcjenjenijeg tvari u svemiru (začin). Iako svjestan da je ta prilika zamka, zajedno sa obitelji i najbližim savjetnicima preuzima kontrolu, no ubrzo će ga gorka izdaja uputiti prema Fremenima..

Roman Dune opravdano se smatra jednim od najboljih znanstveno-fantastičnih romana ikada napisanih, te je ujedno i jedan od najprodavanijih. Međutim, zanimljiva je činjenica kako je J.R.R.Tolkien odbio recenzirati knjigu, objašnjavajući kako mu se nije svidjela, te bi smatrao nepoštenim prema Herbertu navede li to iskreno u svojoj recenziji.

Film ima podnaslove na hrvatskom.

 

Za ulazak u prostore Dječja kuća prema odluci Stožera civilne zaštite RH za sprečavanje širenja zaraze koronavirusom potrebna je važeća EU digitalna COVID potvrda (koja se izdaje cijepljenima, preboljelima prema pravilima o definiranom razdoblju ili testiranima prema pravilima o odgovarajućem testu i vremenskom razdoblju) ili drugi odgovarajući dokaz o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju.

Osobe mlađe od 16 godina ne moraju imati potvrde.

 

Ulaznice se mogu nabaviti online na linku ovdje, na blagajni u prizemlju Dječje kuće ili na blagajni Art-kina (blagajne se otvaraju sat vremena prije početka prve projekcije u Dječjoj kući odnosno u Art-kinu). Zbog ograničenog broja dostupnih mjesta, molimo vas da provjerite dostupnost ulaznica za željenu projekciju te osigurate svoje ulaznice na vrijeme!

The event is finished.

Datum

16 sij 2022
Expired!

Vrijeme

19:00

Ponavljanje događaja

30 sij 2022, 19:00-23:00
Kategorije
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.