DND u susret djeci – “Potraga za pričama našeg kraja – likovno kreativni program

DND u susret djeci – “Potraga za pričama našeg kraja – likovno kreativni program

Program je osmišljen kao zajedničko otkrivanje priča našeg kraja za djecu predškolske i školske dobi i članove njihovih obitelji (roditelje ili skrbnike). Program će se odvijati na tri punkta na kojima će volonteri Društva „Naša djeca“ Opatija pripovijedati priče našeg kraja, održati likovno-kreativne radionice, igre i još mnogo, mnogo toga.
Program je besplatan, a osmišljen je s ciljem održavanja kreativnih radionica za djecu i njihove roditelje/skrbnike, zajedničko likovno-kreativno druženje djece i roditelja, kvalitetno provođenje slobodnog vremena na otvorenom prostoru te „oživljavanje“ zaboravljenih priča našeg kraja. Obiteljska potraga za pričama našeg kraja interaktivna je igra za cijelu obitelj u kojoj članovi obitelji djeluju kao tim te rješavaju prigodne zadatke. Zanimljivost igre je u tome što su svi sudionici pobjednici, a kući sa sobom nose ono najvažnije, certifikat iz obiteljskog zajedništva.
Program započinje na info štandu Društva „Naša djeca“ Opatija ispred galerije Guc na kojem će prijavljeni dobiti upute (karte i materijale) koji će im biti potrebni za otkrivanje priča našeg kraja.
Bitno je napomenuti da će se program održati u skladu s epidemiološkim mjerama te će se svi sudionici morati pridržavati preporučenih mjera higijene i držanja razmaka.
Radi pripreme materijala za radionice molimo sve zainteresirane da se prijave na mail dnd.opatija@gmail.com i ispune prijavnicu koja će im naknadno biti poslana.
Društvo „Naša djeca“ Opatija poziva svu djecu i članove njihovih obitelji na nezaboravnu, veselu, zabavnu i kreativnu potragu za pričama našeg kraja! Pozivaju se obitelji da se priključe našoj potrazi te svojim dolaskom i sudjelovanjem pridonesu stvaranju pozitivne atmosfere i kvalitetno provedenom obiteljskom vremenu.

 

Prijavnica je dostupna na linku ovdje

The event is finished.

Datum

10 srp 2021
Expired!

Vrijeme

7:00 - 20:00
Kategorije
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)