Drugi Bog – kazališna predstava i tribina

Drugi Bog – kazališna predstava i tribina

Vukova Jedina je malena općina. Iako ostatku zemlje sasvim nepoznata i nebitna, u njoj živi nekolicina prepoznatljivih ljudi i likova: općinski Načelnik koji je na vlasti već nekoliko godina, pravnica Klarisa i njezin stariji brat Velečasni, Mirko i Krme, dvoje funkcionera u lokalnoj administraciji, te Malta i Hortenzija, općinske tajnice. Po svemu sudeći, pred njima je novi, običan, dosadan dan izbjegavanja rada i dogovaranja mutnih poslova s lokalnim i međunarodnim investitorima. No što će se dogoditi kada se, umoran od pretvaranja i laganja, Načelnik zapita – a što to meni treba?

TRIBINA O PREDSTAVI DRUGI BOG

Nakon izvedbe i s početkom u 19:15 sati, publika će moći sudjelovati na polusatnoj tribini s izvođačima_cama. Izvođači_ce, koji su inače svi srednjoškolci_ke s riječkog područja, će polazeći od stereotipnog i satiričnog viđenja lokalnih moćnika u predstavi podijeliti svoja razmišljanja o nepotizmu, korupciji, i drugim sličnim pojavama u našem društvu, predstaviti svoja iskustva rada na predstavi i razvoju likova i odgovarati na pitanja publike. Tribina je otvorena svima koji su pogledali izvedbu, a preporučuje se starijim osnovnoškolcima_kama i srednjoškolcima_kama. Vodit će je i moderirati Lucia Filičić, studentica pedagogije i engleskog jezika na Sveučilištu u Rijeci te učiteljica glume u TRY theatreu.

Uzrast: 12+

 

Rezervacija ulaznica je obavezna. Rezervacije za sve predstave šalju se putem obrasca nakon čega ćete zaprimiti e-mail potvrde i uputu za plaćanje.

 

The event is finished.

Datum

29 svi 2021
Expired!

Vrijeme

18:00
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.