Encanto: Naš čarobni svijet – Animirani film

Encanto: Naš čarobni svijet – Animirani film

U tihu, kišnu jesen stiže nam svježa čarolija – zvonka priča o neobičnoj obitelji Madrigal koja živi skrivena u magičnoj kući u planinama Kolumbije, smještenoj u dražesnom mjestu Encanto. Magija Encanta blagoslovila je svako dijete u obitelji jedinstvenim darom, od super snage do moći iscjeljenja. No, nekako je preskočila Isabel. Začudno, upravo će ona postati jedina nada svoje izuzetne obitelji kada shvati kako je živahna magija koja okružuje Encanto u opasnosti.

Encanto je šezdeseti po redu film iz Walt Disney Animation Studios, a drugi je ovo puta u 2021. godini kako je ovaj studio producirao dva filma u kojima glavnu ulogu ima ženski lik (prvi ovogodišnji bio je animirani film Raya i posljednji zmaj).

Izraz Encanto dolazi iz španjolskog jezika, a znači šarm, čarolija ili očaranost, što potanko opisuje zadivljujuću animaciju ovog filma.

Film je sinkroniziran na hrvatski jezik.

 

Za ulazak u prostore Dječja kuća prema odluci Stožera civilne zaštite RH za sprečavanje širenja zaraze koronavirusom potrebna je važeća EU digitalna COVID potvrda (koja se izdaje cijepljenima, preboljelima prema pravilima o definiranom razdoblju ili testiranima prema pravilima o odgovarajućem testu i vremenskom razdoblju) ili drugi odgovarajući dokaz o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju.
Osobe mlađe od 16 godina ne moraju imati potvrde.

Kupite ulaznice na blagajni Art-kina (otvara se svakog dana sat vremena pred početak prve projekcije) ili putem platforme Ulaznice.hr.

The event is finished.

Datum

05 velj 2022
Expired!

Vrijeme

16:00

Ponavljanje događaja

27 velj 2022, 18:00-22:00
Kategorije
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.