Gorski kotar: Proljetni program na Hribu

Gorski kotar: Proljetni program na Hribu

Ako vas duži dani još nisu razbudili i potakli da provedete dan u prirodi, vjerujemo da ćete dobiti motivaciju kada pročitate proljetni program na Hribu koji vam sprema Astra Divina.

Nakon snježne zime, stiglo nam je proljeće. S uzbuđenjem promatramo kako se priroda iz dana u dan mijenja, budi, dobiva boje… Umjesto mračnog jutra, iz kreveta nas dižu rane sunčeve zrake praćene cvrkutom ptica. Kako biste i vi mogli pratili čaroliju promjena u prirodi, Astra Divina je za vas pripremila poseban proljetni program na Hribu. Za svakoga ponešto. Neodoljivo.

 

Obiteljski programi

Obitelji će moći uživati u buđenju prirode na Hribu uz izbor tematskih obiteljskih radionica:

* subota, 8.4. u 14 sati – radionica Priroda u tebi

* subota, 22.4. u 10 sati – obilježavanje Dana planeta Zemlje

* nedjelja, 28.5. u 10 sati – obilježavanje Svjetskog dana leptira

 

Mala škola prirode

Zbog klizišta koje se pojavilo na lokalnoj cesti Gerovo – Hrib koje je onemogućilo pristup autobusima, mijenja se lokacija odvijanja edukativnih programa za organizirane skupine. Umjesto na Hribu, sastat ćemo se u Tršću te obići Botaničku stazu i Stazu predatora uz provođenje edukativnih radionica po vašem izboru.

 

Ako vas zanima neki od doživljajnih programa koje nude, kontaktirajte ih na: astra.divina@yahoo.com; +385 (51) 313 577; +385 91 51 55 810.

.

Izvor: Astra Divina

The event is finished.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.