Gorski kotar: Vikend medvjeđeg luka

Gorski kotar: Vikend medvjeđeg luka

Lynx and Fox vas ove subote i nedjelje, 25. i 26. ožujka vodi na relaksirajuću šetnju po ravim stazicama uz šum rječice na kojima već miriše proljeće. Rješite nedoumice jednom zauvijek na izgled medvjeđeg luka, te izgled njegovih dvojnika kako bi vam postao nova omiljena biljka za detox u početnom dijelu godine.

Očekuje vas:

* Relaksirajuća šetnja uz rječicu i staništa medvjeđeg luka po potpuno ravnom terenu u dužini od ukupno 3-4 km

* Pogodno i za osobe koje nisu u formi ili imaju druge poteškoće u kretanju (bolna koljena, kukove i sl.) Djeca 4+ i bebe u nosiljkama dobrodošle, ali zbog neravnina i korjenja na stazi nije moguće voziti kolica. Psi su također dobrodošli.

* Vodiči će vas voditi na divne staze uz Kupicu, rječicu koja je mlađa sestrica poznatije Kupe koje će vas oduševiti. Uz šetnju vas očekuje i edukacija, detekcija i branje medvjeđeg luka

* Doček uz domaće likere i sok, kolačiće i degustacija finog pesta od medvjeđeg luka uz razmjenu recepata

* 10:30 – 14:30h / Brod na Kupi, Gorski kotar

Kotizacija: 12 EUR odrasli / 4 EUR djeca (Uključuje organizaciju, turističko vođenje, edukaciju, piće i kolačiće dobrodošlice, degustaciju pesta i osiguranje)

BONUS! Posjetite Stalni postav Prirodoslovnog muzeja Rijeka u Kaštelu Zrinskih kojeg podjednako vole i veliki i mali po posebnoj grupnoj cijeni.

Prijaviti se možete na link OVDJE.

The event is finished.

Datum

25 ožu 2023
Expired!

Vrijeme

10:30 - 14:30

Ponavljanje događaja

26 ožu 2023, 10:30-14:30

Mjesto

KVARNER i GORSKI KOTAR
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.