Gradsko kazalište Požega: Treća je dječja: Predstava Palačinka, pjesmuljak, puž, put i patuljak

Gradsko kazalište Požega: Treća je dječja: Predstava Palačinka, pjesmuljak, puž, put i patuljak

@kiddosice su za Avanture malih okica pronašle:

U Gradskom kazalištu Požega svake treće nedjelje u mjesecu vrijeme je za program “”Treća je dječja”” – kazališna predstava za djecu.

Treće nedjelje u studenom, 19. studenog, u Požegi će gostovati Dječje kazalište Branka Mihaljevića Osijek s predstavom “”Palačinka, pjesmuljak, puž, put i patuljak””, s početkom u 18:00 sati.

Predstava je namijenjena uzrastu djece 3+.
Negdje, ne tako daleko, na rubu šume, dva susjeda i prijatelja patuljka žive svoje radosne živote već nekoliko stotina godina. Žive u skladu sa ostalim stanovnicima šume i svaki dan rade isto, slušaju glazbu, plešu, bude se isto, razgibavaju se isto, kuhaju i doručkuju isto (uvijek palačinke). Njihov je život radostan kao i u svakog patuljka i vole ga baš takvog kakav je. No jednog se dana iznenadnom pojavom neočekivanog gosta stvari zakompliciraju i naši se patuljci prvi puta u 327 godina svojih života oko nečega – posvađaju!

Što je i tko je poremetio njihov odnos i hoće li se pomiriti?
Saznat će te ako odlučite u naše kazalište zaviriti!

Cijena ulaznice je 4 eura.

Rezervacije na: 034/273-161, marketing@gkp.hr,
Kupnja ulaznica u radno vrijeme blagajne kazališta – srijedom i petkom od 10 do 12 sati, četvrtkom od 15 do 17 sati, te sat vremena prije početka predstave.

Izvor: www.gkp.hr/

The event is finished.

Datum

19 stu 2023
Expired!

Vrijeme

18:00

Mjesto

ISTOČNA HRVATSKA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.