Hrib: Zemlja se voli svaki dan

Hrib: Zemlja se voli svaki dan

Nakon izuzetno vremenski prevrtljivog travnja, pejsaž preplavljuju beskonačne nijanse zelene boje, a u zraku se osjeća miris cvjetnog nektara uz zujanje vrijednih pčelica i drugih kukaca. Živeći u skladu s prirodom svjesniji smo promjena koje se događaju oko nas. Zato je važno da se Zemlja voli svaki dan!

Svibanj i lipanj su svima omiljeni mjeseci. Ne samo da je najugodnije boraviti u prirodi, već je i puno razloga za slavlje. Pogledjate koji dani će biti obilježeni kroz edukativne programe Astra Divine.

* 11.05. obilježit će se Majčin dan obiteljskom radionicom na temu ljubavi. Ova radionica će vas ponukati da se još više zaljubite u prirodu. Istražit ćete organizme koji nas od pamtivijeka povezuju i bez kojih svijet kakvog poznamo ne bi bilo.

* 19.05. od 10:00 do 13:00 sati – Botanička radionica “Mudrosti biljaka” obilježit će Dan zaštite pčela. Upoznat ćete medonosne biljke koje su hrana za naše pčelice i lijek za naše tijelo. Osobito ćete se posvetiti pčelama samicama koje ne ovise o nama, ali mi itekako ovisimo o njima.

Saznajte detaljnije OVDJE.

The event is finished.

Datum

11 svi 2024
Expired!

Vrijeme

10:00 - 13:00

Ponavljanje događaja

19 svi 2024, 10:00-13:00

Mjesto

KVARNER i GORSKI KOTAR
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.