Klana: Gljivijada

Klana: Gljivijada

U subotu, 7. 10.2023., u Klani će se, pod pokroviteljstvom i u organizaciji Općine Klana, te u suradnji s Udrugom gljivara Ožujka i TZ-om grada Kastva, održati 15. po redu gastromanifestacija Gljivijada.

Cjelodnevni program započeti će u 9:00 sati okupljanjem ispred Općine te edukativnom šetnjom klanjskom šumom, područjem poznatim kao gljivarsko odredište, uz berbu gljiva. Nakon toga na parkiralištu iza Općine slijedi kulinarska radionica Gljive na roštilju (u 13:00 sati) i natjecanje u kuhanju kotlića od gljiva i palente (od 14:30). Otvorenja izložbe gljiva održati će se u velikoj vijećnici u 19:00 sati, uz nastup Pjevačkog zbora Matko Laginja i prigodno predavanje Ervina Raguzina. Izložba će biti otvorena u nedjelju i ponedjeljak od 10:00 do 18:00 sati.

Ugostiteljski dio u poslijepodnevnim satima povjeren je Caffe Baru Fojka, a za glazbeni dio zabave pobrinuti će se Trio Vox.

 

The event is finished.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.