KNAPov Božić

KNAPov Božić

Pred kraj samoga Adventa, u četvrtak, 15. prosinca od 17:00 sati, Centar kulture na Peščenici vas poziva na još jedan KNAPov Božić!

Program će započeti s Last minute Božićnim sajmom u 17 sati, gdje ćete moći pronaći mnogo maštovitih i unikatnih poklona, prirodne kozmetike, umjetničkih radova, nakita, ukrasa za bor, sitnih božićnih kolača i svih onih sitnica bez kojih Božić ne bi bio potpun. Tu je, kao i svake godine Poštanski ured Sjevernog pola gdje će najmlađi, ali i oni malo veći, taman na vrijeme stići napisati pismo djedu Božićnjaku uz pomoć njegovih vilenjaka.

Osim što ćete u Knapu riješiti problem oko poklona za svoje najmilije, napisati pismo Djedici, moći ćete uživati u koncertu peščenićkog zbora ‘Kikići’ te izraditi ukrase za bor na kreativnoj radionici za cijelu obitelj – Božićnoj kreativnoj familiji.

Za kraj programa mali posjetitelji će moći pogledati predstavu „Pahuljasta“, a za one veće tu je nastup zbora Baloković u kojem će se uživati uz mirise klinčića, cimeta i kuhanog vina.

PROGRAM:

* 17:00 – 20:00h – LAST MINUTE BOŽIĆNI SAJAM

* 17:00 – 20:00h – POŠTANSKI URED SJEVERNOG POLA

* 17:00h – PRODUKCIJA PLESNOG STUDIJA

* 17:30h – PJEVAJU NAM KIKIĆI

* 18:00 – 19:30h – BOŽIĆNA KREATIVNA FAMILIJA

* 18.30h – PREDSTAVA „Pahuljasta“

* 19:00h – ZBOR BALOKOVIĆ

* 19:30h – PRODUKCIJA DRAMSKOG STUDIJA

The event is finished.

Datum

15 pro 2022
Expired!

Vrijeme

17:00 - 20:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.