Krk: Marmaduke – buntovnik na 4 noge

Krk: Marmaduke – buntovnik na 4 noge

Grad Krk vas 11. ožujka u 12:00 sati poziva na kino projekciju animiranog filma “Marmaduke – buntovnik na 4 noge” u Kino Krk.

Poznati stripovski junak, pas Marmaduke stiže na veliko platno! Legendarni trener pasa vjeruje da ga može pretvoriti iz nedisciplinirane, ali simpatične njemačke doge u sljedećeg prvaka Svjetske izložbe pasa. Marmaduke je, pak, najsretniji kada se zabavlja sa svojom obitelji, Winslowima. No, koliko se god oni trudili, Winslowi ne mogu spriječiti Marmadukea od njegovih tendencija da se uvali u nevolju. Kada jedan od Marmadukeovih epskih neuspjeha postane viralan, ta video snimka privuče pažnju poznatog trenera kojeg zaokupi izazov da pretvori Marmadukea u prvaka Svjetske izložbe pasa. Uslijedit će burna pustolovina, a Marmaduke i Winslowi će shvatiti da najvažnija stvar u životu nije pobjeđivati, nego ostati vjeran sebi i onima koje voliš.

Ulaznice po cijeni od 3,50 eura možete kupiti na mojekarte.hr.

 

Izvor: Ala šu!

The event is finished.

Datum

11 ožu 2023
Expired!

Vrijeme

12:00 - 13:30

Mjesto

KVARNER i GORSKI KOTAR
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.