Krk: Predstava za djecu – Eko patrola

Krk: Predstava za djecu – Eko patrola

Udruga Mali grad vas u subotu, 22. travnja s početkom u 11:00 sati u organizaciji Centra za kulturu Grada Krka poziva na predstavu za djecu “Eko patrola”.

Predstava prati Puža i Ježa kao starce, klince i odrasle jedinke kojima ljudi u svojim posjetima, izletima itd. napune livadu sa smećem i onečiste njihov dom. Puž i Jež donesu šarene kantice sa ruba šume i napune svaku sa odgovarajućom vrstom otpada.

Predstava je interaktivna, a djeci se cijelo vrijeme obraćaju kao leptirićima koji svašta znaju jer stalno letuckaju uokolo, pa ih zamole i da im pomognu pospremiti taj nered i oforme eko patrolu od njih tako da svakom daju krilca u boji spremnika koji mora napuniti. Osim odvajanju otpada djecu poučava zdravom životu u smislu prehrane, jutarnjeg razgibavanja… Također se osvrću na važnost čuvanja prirode i okoliša, a prisjećaju se i nekih starih, pomalo zaboravljenih, dječjih igara. Kroz radnju se isprepliću veseli songovi različitih glazbenih žanrova.

Svi kazališni programi iz serije Vama glumimo održavaju se u prostoru osnovnoškolske sportske dvorane smještene na Trgu krčkih glagoljaša u gradu Krku, a ulaznice po cijeni od 4,50 eura mogu se kupiti u Galeriji Decumanus, u njezino redovno radno vrijeme, i to od ponedjeljka do petka, između 10:00 i 13:00 sati. Osim toga, sve informacije uz mogućnost rezervacije ulaznica, dostupne su kako pozivom na broj 051 220 041, tako i mailom na kultura@gradkrk.net.

 

Izvor: Ala šu!  i  Udruga Mali grad

The event is finished.

Datum

22 tra 2023
Expired!

Vrijeme

11:00

Mjesto

KVARNER i GORSKI KOTAR
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.