Krk: Predstava za djecu – Hrvatska bajkovnica

Krk: Predstava za djecu – Hrvatska bajkovnica

Teatar Naranča vas u subotu, 18. veljače s početkom u 11:00 sati  u organizaciji Centra za kulturu Grada Krka poziva na predstavu za djecu “Hrvatska bajkovnica”.

Hrvatska bajkovnica je edukativna dječja predstava koja poučava o važnosti i vrijednosti čitanja. “Volite li vi lektiru, pitamo se? Jer u školi koju pohađaju glavni likovi – dječak Kiki i djevojčica Viki – djeca baš i ne vole čitati. Baš zato Viki je od svoje učiteljice dobila zadatak napraviti predstavu za kraj školske godine. Ali ne bilo kakvu predstavu već onu zbog koje će djeca zavoljeti lektiru! Viki, kao prava ljubiteljica knjige s oduševljenjem prihvati zadaću, nagovorivši Kikija, koji baš i ne voli čitanje, da se upuste u novu avanturu. U ovoj predstavi Teatra Naranča tako doznajte tko je Regoč, zašto je Kiki glumio žabu te jesu li uspjeli napraviti predstavu zbog koje će djeca zaista zavoljeti lektiru…”

Predstavu su osmislili te u njoj glume Majkl Mikolić i Katja Rabar, dok scenografiju i kostimografiju potpisuje Marina Štembergar.

Svi kazališni programi iz serije Vama glumimo održavaju se u prostoru osnovnoškolske sportske dvorane smještene na Trgu krčkih glagoljaša u gradu Krku, a ulaznice po cijeni od 4,50 eura mogu se kupiti u Galeriji Decumanus, u njezino redovno radno vrijeme, i to od ponedjeljka do petka, između 10:00 i 13:00 sati. Osim toga, sve informacije uz mogućnost rezervacije ulaznica, dostupne su kako pozivom na broj 051 220 041, tako i mailom na kultura@gradkrk.net.

 

Izvor: Ala šu!

The event is finished.

Datum

18 velj 2023
Expired!

Vrijeme

11:00

Mjesto

KVARNER i GORSKI KOTAR
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.