Krk: Predstava za djecu – Zvonar crkve Notre-Dame

Krk: Predstava za djecu – Zvonar crkve Notre-Dame

Centar za kulturu Grada Krka vas poziva u subotu, 21. siječnja 2023. godine u 11:00 sati u Sportsku dvoranu osnovne škole (Trg krčkih glagoljaša) na kazališnu predstavu za djecu: Zvonar crkve Notre-Dame u izvedbi Teatra Naranča.

U fokusu predstave je priča o pravim životnim vrijednostima i ljubavi, koja poučava o tome kako ljude ne treba suditi po vanjštini, već po onome što dolazi iznutra. Quasimodo, jedan od glavnih protagonista, zbog neuglednog izgleda, ostavljen je kao dijete na pragu poznate pariške crkve, provevši ondje ostatak života. A što se dogodilo kad je upoznao lijepu Romkinju Esmeraldu otkrijte u predstavi čija je radnja smještena u srednji vijek kada je način života bio posve drukčiji od današnjeg. U ovoj poučnoj kazališnoj igri, koju je adaptirala i režirala Irin Šime Rabar, glume Majkl Mikolić, Jura Ruža, Katja Rabar i Silvijo Švast, dok je scenografija povjerena Majklu Mikoliću, izrada lutaka Mariji Pletikosić, kostimografija Valentini Ferlin-Živić, a koreografija Katji Rabar.

Predstava je namijenjena za djecu od 3 godine na više.

Cijena ulaznice iznosi 4,50 EUR, a informacije možete dobiti na: kultura@gradkrk.net.

The event is finished.

Datum

21 sij 2023
Expired!

Vrijeme

11:00

Mjesto

KVARNER i GORSKI KOTAR
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.