Kvarner i Gorski kotar: Obilazak prirode uz licencirane lokalne vodiče

Kvarner i Gorski kotar: Obilazak prirode uz licencirane lokalne vodiče

Lynx and Fox vam ovog proljeća spremaju izlete, šetnje i planinarenje za početnike.

 

* SUBOTA, 22. travnja i SUBOTA 06. svibnja

Tajne mistične šume i dubokog jezera uz degustaciju likera u Kući prirode (staze u Park šumi Golubinjak i Lokvarsko jezero; 5-6 km, 180 mvr – lagano do srednje)

“Što nam to duboko jezero skriva, kakva tajne i bića? Usudite li se zaviriti u mističnu šumu u kojoj živi div? Znate kako to ide na našim turama – red hodanja, red fascinantne prirode, red zanimljivih priča i red degustacije … Obiđimo zajedno Park šumu Golubinjak, prošećimo pored Kraljice šume i Medvjeđeg brloga. Zapjevajmo u Amfiteatru. Provucimo se kroz Golubinju špilju i Paklena vrata, zavirimo u Ledenu špilju i istražimo Lokvarsko jezero. Uživajte u fantastičnoj prirodi na stazama koje ćete teško naći bez vodiča!”

– Tura kreće iz Lokvi (Gorski kotar) i traje od 10:00 do 15:00 sati; kotizacija je 12 EUR odrasli i 6 EUR djeca (uključuje organizaciju, turističko vođenje, piće i kolačiće dobrodošlice, osiguranje) + 3 EUR degustacija (plaćaju samo odrasli)

 

* NEDJELJA, 23. travnja i SUBOTA 29. travnja

Mali i Veliki Kamenjak: planinarenje za početnike (5 km, 180 mvr – lagano)

“Znamo da ste ga uočili, gleda vas s jedne strane dok jurite autocestom prema Rijeci, prati vas s druge dok se vijugate starom cestom prema Gorskom kotaru. Govorite da ćete naći vremena da mu priđete, ali nikako… Sad je pravi trenutak da se s nama zaputite zanimljivim puteljcima između njegovog atraktivnog kamenja i pogledate predivnu okolicu iz drugačije perspektive. Jer upravo nam to ponekad baš treba. Upravo to je – Kamenjak!”

– Tura kreće s Grobnika i traje od 10:00 do 14:00 sati; kotizacija je 12 EUR odrasli i 6 EUR djeca (uključuje organizaciju, turističko vođenje, piće i kolačiće dobrodošlice, osiguranje)

 

* NEDJELJA 30. travnja i SUBOTA 13. svibnja

Zeleni Vir & Planinski centar Petehovac (7 km, 150 mvr – lagano)

“Jedno od najljepših izletišta Gorskog kotara se niti nakon poplave ne predaje, otvoreno je u 3/4 svježe i prolistale staze koju ćemo mi posjetiti na ovom obilasku iz poseban dodatak na 1000 metara nadmorske visine – Petehovac. Šetnjuavidikovcima do legendarne Jagodine stijene biti će višnja na kraju za punjenje baterija. I da… bez brige, vodimo vas stress free putem koji samo mudre lisice znaju!”

– Tura kreće iz Delnica, Donji Ložac i Petehovac i traje od 10:00 do 14:00 sati; kotizacija je 12 EUR odrasli i 6 EUR djeca (uključuje organizaciju, turističko vođenje, piće i kolačiće dobrodošlice, osiguranje)

The event is finished.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.