Luka – Kino projekcija

Luka – Kino projekcija

Slikoviti obalni gradić talijanske rivijere idealno je mjesto za doživljaj nezaboravnog ljeta – upravo ovdje dječak Luka svoje vrijeme provodi u okruženju koje bi mogao samo poželjeti. Savršeni dani ispunjeni hrpama sladoleda i ukusne mediteranske hrane, te beskrajnim vožnjama skuterom uz more, ubrzo će postati još uzbudljiviji. Upoznavši Alberta, svog novog najboljeg prijatelja, Luka ubrzo dobiva ravnopravno društvo za zajedničko uživanje u svim pustolovinama. No, njihovoj beskrajnoj zabavi prijeti duboko čuvana tajna – Luka i Albert zapravo su morska bića iz jednog posve drugog svijeta koji se skriva tik ispod plavetnila morske površine.

Iz znamenitog Pixar studija dosad je izašlo preko dvadeset dugometražnih animiranih filmova koji uvijek iznova svojom tehnikom te maštovitim i originalnim pričama pomiču granice u svijetu animacije. Stoga ne čudi što se filmovi iz Studia Pixar (U potrazi za NemomJuhu-huWALL-EUpPriča o igračkamaAuti) ubrajaju u moderne klasike animiranog filma.

Trenutno u najavi imaju čak četiri filma, jedan od kojih je i Luka, svojevrsna posveta redateljevom djetinjstvu, te ujedno film kojeg je on sam opisao kao odavanje počasti Felliniju i drugim klasicima talijanske kinematografije.

Film je sinkroniziran na hrvatski jezik.

The event is finished.

Datum

03 ruj 2021
Expired!

Vrijeme

18:00
Kategorije
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.