Mala Wandina radionica (3+) – lutkarska kreativna radionica

Mala Wandina radionica (3+) – lutkarska kreativna radionica

U fokusu same radionice nalazi se kreativnost te se djecu nastoji usmjeravati ka nesputanom kreativnom likovnom izražavanju i oblikovanju. Glavni medij kreativnog izražavanja u “Maloj Wandinoj radionici” je industrijski filc raznih boja. Tematika oblikovanja filca vezana je uz predstavu Wanda LaVanda i njenog glavnog lika, ovčice Wande.
Uz stručno vodstvo polaznici ove radionice upoznat će se pobliže s likovnim materijalom – industrijskim filcom i njegovim mogućnostima oblikovanja, rezanja, punjenja, šivanja, ljepljenja. Polaznici se mogu na zanimljiv način uključiti i na taj način izraziti svoje potrebe i sposobnosti. Aktivnim sudjelovanjem na radionici kod svakog se djeteta razvija i potiče timski rad, uspostavlja se dijalog, aktivno slušanje te razmjena iskustava. Kreativnim izričajem uz korištenje likovnih tehnika oblikovanja filca svakom se djetetu omogućuje da uspješno razvija svoje potencijale u skladu sa svojim sposobnostima. Upravo s tom idejom i jesu osmišljene ove radionice, kako bi bili jedan od „pomoćnih kotačića“ roditeljima u razvoju djetetovih potencijala.

Voditeljice: Luči Vidanović i Marija Volkmer (GKL Rijeka)

Rezervacija i prodaja ulaznica od ponedjeljka, 23. kolovoza 2021. na mail blagajna.gklri@gmail.com

 

Broj polaznika: 20

The event is finished.

Datum

31 kol 2021
Expired!

Vrijeme

18:00
Kategorije
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.