MALI ŠEF: OBITELJSKI POSAO – Kino projekcija

MALI ŠEF: OBITELJSKI POSAO – Kino projekcija

U nastavku DreamWorksove hit animirane komedije, braća Templeton – Tim i njegov mlađi brat Ted – odrasli su i udaljili se jedan od drugoga. Tim je sada oženjeni otac koji brine o kućanstvu, dok je Ted šef u velikom investicijskom fondu. No, netko ima misiju ponovno spojiti braću i pokrenuti novi obiteljski posao… Naime, Tim i njegova žena Carol žive u predgrađu sa super pametnom sedmogodišnjom kćerkom Tabithom i preslatkom bebom Tinom. Tabitha, koja prednjači u svom razredu, idealizira ujaka Teda i želi postati kao on, ali njen je tata zabrinut da radi previše te da će izgubiti normalno djetinjstvo i odrastanje. Kada Tina otkrije da je zapravo agent za BabyCorp na misiji otkrivanja mračnih tajni iza Tabithine škole i njezinog mističnog osnivača Dr. Erwina Armstronga, Templetoni se ujedinjuju na posve neočekivani način te nanovo shvaćaju smisao prave obitelji i onoga što je u životu važno.

Mali šef deveta je filmska franšiza iz studija DreamWorks (nakon Princa od Egipta, Madagaskara, Kung-Fu Pande, Croodsa, Shreka i ostalih), a do sada je samo na teritoriju SAD-a i Kanade zaradio preko 56 milijuna dolara. Zanimljivo je i kako je film predstavljen samo mjesec dana nakon filma Divlji Spirit što je najkraći period ikada između dva objavljena filma u tom studiju.

 

sinkronizirano
Žanr:obiteljski komedija
Režija:Tom McGrath
Scenarij:Michael McCullers
Uloge:(glasovi): Luka Peroš, Ronald Žlabur, Mila Elegović, Krešimir Mikić
Montaža:Mary Blee, Mark A. Hester
Glazba:Steve Mazzaro, Hans Zimmer
Produkcija:DreamWorks Animation
Distribucija:Editus

 

Kupite ulaznice na blagajni Art-kina (otvara se svakog dana sat vremena pred početak prve projekcije) ili putem platforme Ulaznice.hr.

The event is finished.

Datum

02 lis 2021
Expired!

Vrijeme

16:00

Ponavljanje događaja

09 lis 2021, 18:00-23:00
Kategorije
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)