Moja pravedna bajka – Pepeljuga – kazališna predstava

Moja pravedna bajka – Pepeljuga – kazališna predstava

Koju poruku o rodnoj ravnopravnosti prenose tradicionalne bajke, jedna od prvih metoda obrazovanja s kojom se djeca susreću? Mogu li se neprihvatljive situacije u bajkama promijeniti bez upotrebe čarobnih moći?

Priču o Pepeljugi svi znamo. Pepeljuga je kći bogatog trgovca. Nakon što joj majka umre, otac se ženi drugom ženom. Njezina nova maćeha i polusestre tjeraju je na teške i dosadne poslove, što Pepeljugi otežava život. Ali štap dobre vile je slomljen, duh u boci je na odmoru, princ više nije šarmantan, a zlatna ribica se ne javlja na telefon. Što Pepeljuga može učiniti sama, kako bi bajka bila poštena i pravedna? Pomozite nam u prepričavanju ove priče i recite nam kako biste pomogli Pepeljugi.

Ova eksperimentalna istraživačka predstava kombinira različite kazališne elemente posebno se oslanjajući na kazalište potlačenih, interaktivna je i edukativna, a namijenjena je djeci, mladima i odraslima.

Uzrast: 9+

 

Rezervacija ulaznica je obavezna. Rezervacije za sve predstave šalju se putem obrasca nakon čega ćete zaprimiti e-mail potvrde i uputu za plaćanje.

The event is finished.

Datum

31 svi 2021
Expired!

Vrijeme

18:00
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.