Nevidljiva ljepota – edukativna interaktivna kinetička i svjetlosna instalacija

Nevidljiva ljepota – edukativna interaktivna kinetička i svjetlosna instalacija

Nevidljiva ljepota je interaktivna kinetička instalacija u prostoru čiju okosnicu čine zakoni fizike. Beskonačna prostranstva tame iz koje izranjaju svemirska tijela obasjana su svjetlošću užarenih divova. Crne rupe kao predstavnici destruktivne sile svemira tema su umjetničkog rada Filipa Borellija. Nevidljivi odnosi tamne tvari s fizičkim svijetom prikazani su u obliku kinetičke skulpture osvijetljene ultraljubičastim svjetlom. Ističući nevidljivi spektar s pomoću ultraljubičaste valne duljine, umjetnik nastoji naglasiti frekvenciju gibanja kao glavni element svih odnosa u svemiru. U pratnji autorske ambijentalne glazbe, kinetičke skulpture imitiraju međudjelovanje prirodnih sila. U vođenim turama prostorom vodi nas sam autor koji utječe na skulpture dodavanjem niti i promjenom brzine okretanja i pritom objašnjava djelovanje sile, a publika je pozvana na sudjelovanje u izgradnji nove skulpture.

 

  • 17 h – Uzrast: 5-8(djeca mlađa od 9 godina mogu sudjelovati samo u pratnji odrasle osobe)
  • 18 h – Uzrast: 9+
  • 19 h – Uzrast: 9+

Rezervacija ulaznica je obavezna. Rezervacije za sve predstave šalju se putem obrasca nakon čega ćete zaprimiti e-mail potvrde i uputu za plaćanje.

The event is finished.

Datum

01 lip 2021
Expired!

Vrijeme

17:00

Ponavljanje događaja

01 lip 2021, 18:00-23:00 01 lip 2021, 19:00-23:00
Kategorije
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.