Obitelj Addams: Izlet – Kino projekcija

Obitelj Addams: Izlet – Kino projekcija

Ako još niste čuli za obitelj Addams, sada je vrijeme da vam se predstave, iako im nije nimalo drago što će vas upoznati. Sedam jezivih mračnjaka ponovno se vraćaju na velika platna, a u ovom se nastavku po običaju upliću u šašave avanture i susreću neočekivane likove.

Iako sablasni u svakom mogućem smislu, s vremenom Addamsovi ipak postaju prihvaćeni od strane svojih sugrađana, te već neko vrijeme žive sretno iznad močvare. No, uvijek može bolje i (ne)sretnije pa obitelj odluči otići na kolektivni obiteljski izlet. Uzmemo li u obzir kako ih jeza prati kuda god krenuli, možemo samo zamisliti što ih čeka na odmoru.. ili ne možemo?

Obitelj Addams, kroz desetljeća svog postojanja ostavila je snažan utisak na američke stripove, filmove, kino i televiziju, a ako je suditi prema The Telegraphu, obitelj Addams jedna je od ikona američke obitelji, odmah uz obitelj Kennedy.

Film je sinkroniziran na hrvatski jezik.

Ulaznice se mogu nabaviti online na linku ovdje, na blagajni u prizemlju Dječje kuće ili na blagajni Art-kina (blagajne se otvaraju sat vremena prije početka prve projekcije u Dječjoj kući odnosno u Art-kinu). Zbog ograničenog broja dostupnih mjesta, molimo vas da provjerite dostupnost ulaznica za željenu projekciju te osigurate svoje ulaznice na vrijeme!

 

The event is finished.

Datum

04 pro 2021
Expired!

Vrijeme

17:00
Kategorije
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)