Video radionica: MOJE PUTOVANJE

Video radionica: MOJE PUTOVANJE

Tara Beata Racz, ak. slikarica

Na početku radionice sudionici prolaze kroz proces vođenog opuštanja i vizualizacije. Na početku se, na primjer, zamišljaju kako hodaju kroz šumu, dolaze do spilje, a zatim do vrata otvaraju ih, prelaze prag, dolaze u jedan novi prostor…što vide tamo ispred? Dolaze do puta…Kakav je taj put, kuda on vodi? Susreću li koga po putu? Ako da, koga? Nailaze li na kakve prepreke? Ako da, koje? Nakon toga sudionici slikaju ono što su vidjeli tijekom vizualizacije. Slika predstavlja mapu/putokaz njihovog putovanja. Cilj ove radionice je da svaki sudionik osvijesti u kojoj se životnoj fazi trenutno nalazi i da prepozna izazove i prepreke koje treba proći kako bi mogao ostvariti zadani cilj.

Centar za kulturu Trešnjevka tradicionalno će održati program Cool School Zima na Trešnjevci, besplatne online radionice za djecu i mlade od 4. do 14. siječnja 2021. s početkom u 11 sati na službenoj web stranici i Facebooku Centra za kulturu Trešnjevka. Svake godine do sada družili su se u Centru za kulturu Trešnjevka i povremeno u Društvenom domu Prečko, a ove godine odlučili su razveseliti djecu i vjerne polaznike radionica u ovim drugačijim vremenima te će radionice održati onlineKroz ciklus od šest radionica naučit ćete kako se reciklažom dolazi do kreativnosti. Ove godine ih krasi i još jedna odlika: radionice su inkluzivne i prilagođene za djecu s invaliditetom.  U kreiranju ovogodišnjih radionica CeKaTe-u pridružili su se Udruga Zeleni klik! Zagreb  i Udruga za podršku osobama s intelektualnim oštećenjima Grada Zagreba.

The event is finished.

Datum

14 sij 2021
Expired!

Vrijeme

11:00
Kategorije
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.