Zoom radionica: JA KAO SUPERHEROJ

Zoom radionica: JA KAO SUPERHEROJ

Tara Beata Racz, ak. slikarica

U ovoj radionici polaznici će imati priliku zamisliti i prikazati sebe kao superheroja kroz formu crteža ili slike. Istraživat će se vlastiti doživljaj sebe s fokusom na vrline i osobnu snagu. Kroz zadatak će polaznici pustiti maštu na volju i uz apsolutnu slobodu izraza predstaviti različite aspekte sebe. Rad je, prije svega, izraz njihove osobnosti, a ne odraz vanjskoga izgleda. Svaki rad u sebi sadrži svjesno stavljene elemente, no on ujedno uvijek sadrži i one nesvjesne.

Centar za kulturu Trešnjevka tradicionalno će održati program Cool School Zima na Trešnjevci, besplatne online radionice za djecu i mlade od 4. do 14. siječnja 2021. s početkom u 11 sati na službenoj web stranici i Facebooku Centra za kulturu Trešnjevka. Svake godine do sada družili su se u Centru za kulturu Trešnjevka i povremeno u Društvenom domu Prečko, a ove godine odlučili su razveseliti djecu i vjerne polaznike radionica u ovim drugačijim vremenima te će radionice održati onlineKroz ciklus od šest radionica naučit ćete kako se reciklažom dolazi do kreativnosti. Ove godine ih krasi i još jedna odlika: radionice su inkluzivne i prilagođene za djecu s invaliditetom.  U kreiranju ovogodišnjih radionica CeKaTe-u pridružili su se Udruga Zeleni klik! Zagreb  i Udruga za podršku osobama s intelektualnim oštećenjima Grada Zagreba.

The event is finished.

Datum

13 sij 2021
Expired!

Vrijeme

11:00
Kategorije
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.