Online radionica izrade snjegovića od starih čarapa

Online radionica izrade snjegovića od starih čarapa

Zašto snjegović ne bi bio šaren, zašto on može biti samo u dvorištu?! E, pa može i biti šaren a može biti i u kući i neće se otopiti.  

Voditeljica ove radionice je Ana Marija Meniss.
Radionica je nastala u kreativnom inkubatoru CeKaTe-a u Društvenom domu Prečko. 

Centar za kulturu Trešnjevka tradicionalno će održati program Cool School Zima na Trešnjevci, besplatne online radionice za djecu i mlade od 4. do 14. siječnja 2021. s početkom u 11 sati na službenoj web stranici i Facebooku Centra za kulturu Trešnjevka. Svake godine do sada družili su se u Centru za kulturu Trešnjevka i povremeno u Društvenom domu Prečko, a ove godine odlučili su razveseliti djecu i vjerne polaznike radionica u ovim drugačijim vremenima te će radionice održati onlineKroz ciklus od šest radionica naučit ćete kako se reciklažom dolazi do kreativnosti. Ove godine ih krasi i još jedna odlika: radionice su inkluzivne i prilagođene za djecu s invaliditetom.  U kreiranju ovogodišnjih radionica CeKaTe-u pridružili su se Udruga Zeleni klik! Zagreb  i Udruga za podršku osobama s intelektualnim oštećenjima Grada Zagreba.

The event is finished.

Datum

07 sij 2021
Expired!

Vrijeme

11:00
Kategorije
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.