Opatija: Ježeva kućica u Centru Gervais

Opatija: Ježeva kućica u Centru Gervais

Po šumi, širom, bez staze, puta, Ježurka Ježić povazdan luta.“
Ježurka Ježić, ljubazan i dobroćudan lovac u liku jedne od najsimpatičnijih šumskih životinja vrlo dobro zna što želi, a što ne želi. Ni lukava Lija ga ne može razuvjeriti u tome, kolikogod se trudila svojim primamljivim ponudama. Kudgod išao i gdjegod se našao, Jež se na kraju uvijek vraća kući.
Priča u stihovima o simpatičnome Ježu koji voli svoj skromni dom više od ičega na svijetu, pretočena je u likovno i glazbeno atraktivnu lutkarsku predstavu ZKL-a.

Cijena ulaznice: 40 kuna (5,31 eur / fiksni tečaj 1 eur = 7,53450 kn)

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert 6A) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji i online na www.mojekarte.hr
Na dan programa, blagajna u prizemlju centra Gervais otvorena je sat vremena prije početka održavanja.

 

Dramatizacija: Božidar Violić / Režija: Božidar Violić / Kreacija lutaka: Vesna Balabanić / Scenografija: Iva-Matija Bitanga i Leo Vukelić / Glazba: Mate Matišić / Oblikovanje svjetla: Igor Matijevac / Inspicijentica: Vinka Krnić Markovinović / Fotografije: Ines Novković / Igraju: Željko Šestić, Anđelko Petric, Branko Smiljanić, Andrea Baković, Jadran Grubišić, Katarina Perica-Kirin

Trajanje: 40 min
Uzrast: 3+

The event is finished.

Datum

08 lis 2022
Expired!

Vrijeme

17:00 - 18:00

Mjesto

KVARNER i GORSKI KOTAR
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.