Opatija: Kazališna predstava – Vremenaste igre

Opatija: Kazališna predstava – Vremenaste igre

Centar Gervais vas poziva u nedjelju, 03. ožujka u 11:00 sati na kazališne predstavu Malog teatra, Zagreb “Vremenaste igre”.

Od čega su napravljeni oblaci? Kako nastaje kiša? Kako se možemo igrati s vjetrom?

U ovoj nezaboravnoj edukativnoj avanturi Tata Slikovnica odgovara na brojna pitanja koja muče Tetu Tenu / Tetu NeMirnu. Ona bi željela doprijeti do oblaka i igrati se s njima…

Što je sve potrebno da bi se to ostvarilo, doznajte u čarobnoj meteorološkoj predstavi nastaloj prema slikovnicama Zorana Vakule!

Jednako kao što oblaci mijenjaju oblike, kao što vjetar nosi promjenu, a voda se pretvara iz jednog oblika u drugi, u predstavi istražujemo mogućnosti transformacije scenskih elemenata.

Ovo je treća predstava u suradnji Tate Slikovnice i Zorana Vakule, čime se stvara jedinstven serijal za djecu u Hrvatskoj, nezaobilazan u promicanju svijesti o okolišu i povezanosti čovjeka s prirodom.

Objedinjujući dramsku, literarnu i glazbenu umjetnost, predstave Tate Slikovnice potiču djecu na čitanje, razvoj mašte i kreativnosti, te pomažu socioemocionalni i razvoj komunikacijskih vještina.

 

– Cijena ulaznice: 5,50 €

– Obiteljska cijena ulaznice: 4 € / Popust se ostvaruje kupovinom 3 i više ulaznica isključivo na blagajnama Festivala Opatija (Ljetna pozornica i Centar Gervais)

– Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert 6A) radnim danom od 8 do 15 sati i u Centru Gervais (Nikole Tesle 5) sat vremena prije početka programa koji se tamo održava, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji i online na www.mojekarte.hr

Na dan programa, blagajna u prizemlju centra Gervais otvorena je sat vremena prije početka održavanja.

 

 

Foto: PR

The event is finished.

Datum

03 ožu 2024
Expired!

Vrijeme

11:00 - 11:40

Mjesto

KVARNER i GORSKI KOTAR
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.