Opatija: Mala sirena

Opatija: Mala sirena

U srijedu, 21. lipnja, te u petak, 30. lipnja u Centru Gervais (Mala ljetna pozornica) možete uživati u dugoočekivanom i Oscarom nagrađenom glazbenom klasiku “Mala sirena” s početkom u 21:30 sati.

Najmlađa kćer kralja Tritona, Ariel, žudi saznati više o svijetu s druge strane mora, a dok obilazi površinu, zaljubljuje se u poletnog princa Erica. Dok je sirenama zabranjeno komunicirati s ljudima, Ariel mora slijediti svoje srce. Sklapa dogovor sa zlom morskom vješticom Ursulom, što joj daje priliku da iskusi život na kopnu, ali naposljetku dovodi svoj život – i očevu krunu – u opasnost.

NAPOMENA: Film ‘MALA SIRENA’ sadrži nekoliko sekvenci s jakom svjetlošću koja može utjecati na posjetitelje koji imaju fotosenzitivnu epilepsiju ili druge osjetljivosti na svjetlost.

Ulaznice po cijeni od 4,00 EUR možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert 6A) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji i online na mojekarte.hr.

Na dan programa, blagajna na ulazu u Malu ljetnu pozornicu (ulaz iz parka Angiolina) otvorena je sat vremena prije početka održavanja.

 

Izvor: Centar Gervais

The event is finished.

Datum

21 lip 2023
Expired!

Vrijeme

21:30 - 23:00

Ponavljanje događaja

30 lip 2023, 21:00-23:00

Mjesto

KVARNER i GORSKI KOTAR
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.