Opatija: Mjesec našeg filma

Opatija: Mjesec našeg filma

Centar Gervais vas ove nedjelje, 07. svibnja poziva na dječje projekcije u sklopu “Mjeseca našeg filma”!

 

* 11:00 sati – animirani film “Ježeva kućica” (10 minuta) – U bujnoj i raskošnoj šumi jedan vrijedan jež naučit će tri šumska razbojnika – vuka, medvjeda, divlju svinju, ali i lukavu liju – da na svijetu nema mjesta poput doma.

* 11:15 sati – animirani film “Vrlo mokra noć u muzeju” (4 minute) – Žureći na posao u Američkom prirodoslovnom muzeju, noćni čuvar Hector zaboravi zatvoriti slavinu, i slučajno poplavi cijeli New York. Kada muzejski izlošci ožive, plavetni kit i divovska lignja počnu vući muzej prema oceanu. Hectorova kći Melissa priskače mu u pomoć te zaranja pod vodu, gdje joj riba resoperka održi lekciju iz evolucije. Muzej je naposljetku vraćen na sigurno, a Hector, na Melissino veselje, zatvori slavinu i očisti nered.

* 11:30 sati – igrani obiteljski film “Koko i duhovi” (95 minuta) – Koko je dvanaestogodišnji dječak koji sa svojim roditeljima dolazi živjeti u veliki grad. Tamo, uz pomoć svojih novih prijatelja i susjeda, istražuje misteriozni slučaj smrti starca koji je nedavno doselio u obližnji stan. Starac se, naime, počne pojavljivati kao duh, no nitko ne zna zašto.
“Koko i duhovi” obiteljski je film za djecu i mlade temeljen na popularnom i rado čitanom istoimenom romanu iz serije romana o zgodama junaka Koka, dovoljno hrabrog da suzbije svoje strahove i dovoljno mudrog da riješi veliku misteriju.

 

Ulaz na sve projekcije je slobodan!

 

Izvor: Centar Gervais

The event is finished.

Datum

07 svi 2023
Expired!

Vrijeme

11:00 - 13:00

Mjesto

KVARNER i GORSKI KOTAR
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.