Opatija: Pocahontas

Opatija: Pocahontas

Centar Gervais vas u srijedu, 07. lipnja s početkom u 18:00 sati poziva na kazališnu predstavu Pocahontas u izvedbi Teatra Naranča u sklopu Festivala mjuzikla 2023.

Priča o ljubavi i sjedinjenju dva različita svijeta spojit će naizgled nespojivo. Sve počinje kada u dom Indijanaca koji žive u skladu s prirodom, čuvajući bogatstva i ljepote Majke Zemlje koju poštuju i kojoj se dive, dolazi skupina engleskih doseljenika koji uništavanjem prirodnih dobara pokušavaju doći do bogatstva.

Zbog razlike u vrijednostima, pokreće se rat između doseljenika i domorodaca. Iako Indijanci pokušavaju obraniti svoj dom te otjerati Engleze, između zaraćenih strana stoji hrabra Pocahontas zaljubljena u jednog od doseljenika, Johna Smitha.

Može li prava ljubav pomiriti dva svijeta te ukloniti sve zapreke koje im se nađu na putu, doznajte u predivnoj, inspirirajućoj priči o Pocahontas.

Cijena ulaznice: 5,50 €

Obiteljska cijena ulaznice: 4 € / Popust se ostvaruje kupovinom 3 i više ulaznica isključivo na blagajnama Festivala Opatija (Ljetna pozornica i Centar Gervais)

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert 6A) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u Matuljima u New Sound agenciji i online na mojekarte.hr.

Na dan programa, blagajna u prizemlju centra Gervais otvorena je sat vremena prije početka održavanja.

 

Izvor: Centar Gervais

The event is finished.

Datum

07 lip 2023
Expired!

Vrijeme

18:00 - 19:00

Mjesto

KVARNER i GORSKI KOTAR
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.