Opatija: Profesor Baltazar: Put oko svijeta

Opatija: Profesor Baltazar: Put oko svijeta

Centar Gervais vas u nedjelju, 19. veljače s početkom u 11:00 sati poziva na kazališnu predstavu “Profesor Baltazar: Put oko svijeta” u izvedbi Kazališta Tvornica lutaka, Zagreb.

Upoznajte znatiželjnog Tonija, pticu koja je izgubila svoje jato i koja će vas zajedno sa svojom novom prijateljicom, smetlaricom Suntom, povesti na put oko svijeta. Veseli će dvojac iz Zagreba krenuti na uzbudljivu avanturu potrage za profesorom Baltazarom, posjećujući pritom Italiju, Francusku, Egipat i druge zanimljive zemlje.

Uživajte u ovoj veseloj priči o mogućnostima, različitostima te dobrim namjerama uz originalne likove iz crtića i prepoznatljivu glazbu.

Predstava je namijenjena za djecu od 3 godine na više.

Cijena ulaznice je 5,50 eura.

Obiteljska cijena ulaznice je 4 eura / Cijena od 4 eura po ulaznici vrijedi za istovremenu kupovinu 3 i više ulaznica, isključivo na blagajnama Festivala Opatija (Ljetna pozornica i Centar Gervais).

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert 6A) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji i online na mojekarte.hr.

Na dan programa, blagajna u prizemlju centra Gervais otvorena je sat vremena prije početka održavanja.

 

Izvor: Centar Gervais

The event is finished.

Datum

19 velj 2023
Expired!

Vrijeme

11:00

Mjesto

KVARNER i GORSKI KOTAR
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.