Opatija: Tarzan, kazališna predstava

Opatija: Tarzan, kazališna predstava

📍 Centar Gervais

Kada gorilu Kalu sudbina odvede do osamljene kolibe u opasnoj džungli Afrike, njen se život zauvijek promijeni, ali ne samo njen već i život bebe koju je spasila. Beba, Tarzan odrasta uz gorile i iako drukčiji misli da je jedan od njih. Ali što kada Tarzan sretne ljude, što kada sretne Jane i kada se dva svijeta spoje u jedan.

Ovaj predivni klasik, koji postoji više od stoljeća, ispričat će priču o ljubavi i prevladavanju razlika, o spajanju naizgled nespojivog, a sve to zahvaljujući ljubavi.

Cijena ulaznice: 5,50 €
Obiteljska cijena ulaznice: 4 € / Popust se ostvaruje kupovinom 3 i više ulaznica isključivo na blagajnama Festivala Opatija (Ljetna pozornica i Centar Gervais)

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert 6A) radnim danom od 8 do 15 sati i u Centru Gervais (Nikole Tesle 5) sat vremena prije početka programa koji se tamo održava, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji i online na www.mojekarte.hr
Na dan programa, blagajna u prizemlju centra Gervais otvorena je sat vremena prije početka održavanja.

Tekst: Katja Rabar / Režija i adaptacija: Majkl Mikolić / Scenografija: Vlatka Rubil, Valentina Ferlin-Živić / Izrada lutaka: Marija Pletikosić / Kostimi: Valentina Ferlin-Živić / Glazba: Irena i Mauro Giorgi / Igraju: Matko Buvač, Mathilde Vukosavljević, Majk Mikolić, Vlatka Rubil i članovi dramskog studija

Dob: 3+
Trajanje predstave: 50 minuta

 

The event is finished.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.