Opatija: Zvonar crkve Notre Dame

Opatija: Zvonar crkve Notre Dame

Centar Gervais vas poziva na kazališnu predstavu “Zvonar crkve Notre Dame” u nedjelju, 02. travnja s početkom u 11:00 sati.

Jednu od najpoznatijih katedrala na svijetu pamtimo i zbog poznate priče o zvonaru. Riječ je naravno o Zvonaru crkve Notre Dame, a priča je to o pravim vrijednostima i ljubavi, koja govori o tome kako ljude ne treba suditi po vanjštini već po onome što dolazi iznutra. Što se dogodi kad se „drukčiji“ nađu te kad ih društvo odbaci pogledajte u predivnoj priči čija je radnja smještena u srednjevjekovnom Parizu kada je život bio drukčiji od ovoga danas.

Cijena ulaznice: 5,50 €

Obiteljska cijena ulaznice: 4 € / Popust se ostvaruje kupovinom 3 i više ulaznica isključivo na blagajnama Festivala Opatija (Ljetna pozornica i Centar Gervais).

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert 6A) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji i online na mojekarte.hr.

Na dan programa, blagajna u prizemlju centra Gervais otvorena je sat vremena prije početka održavanja.

 

Izvor: Centar Gervais

The event is finished.

Datum

02 tra 2023
Expired!

Vrijeme

11:00

Mjesto

KVARNER i GORSKI KOTAR
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.