Osijek: Premijera predstave za djecu “TAJNI VRT” Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića u Osijeku!

Osijek: Premijera predstave za djecu “TAJNI VRT” Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića u Osijeku!

„Tajni vrt“ premijerna je predstava za djecu Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića u Osijeku, koja će se u sklopu i u koprodukciji Osječkog ljeta kulture izvesti u petak, 14. srpnja i u subotu, 15. srpnja s početkom u 18.00 sati u prostoru Dječjeg kazališta.

Dječje kazalište Branka Mihaljevića svako ljeto obogati OLJKIĆ novim premijernim naslovom, a ove godine riječ je o predstavi u režiji talijanskog majstora kazališta sjena Fabrizija Montecchija i u dramaturgiji Enrice Carini. Naslovne uloge pripadaju glumcima našeg omiljenog Dječjeg kazališta: Ivani Vukićević , Tihomiru Grljušiću, Srđanu Kovačeviću i Aleksandri Colnarić.

Besplatne ulaznice za predstavu „Tajni vrt“ za obje izvedbe – premijernu 14.7., kao i za drugu izvedbu 15.7. u 18.00 sati u Dječem kazalištu Branka Mihaljevića, preuzimaju se na blagajni Dječjeg kazališta (Trg bana Josipa Jelačića 19, Osijek) svaki dan od 8-15 sati ili sat vremena prije predstave (ako ih još bude).

The event is finished.

Datum

14 srp 2023
Expired!

Vrijeme

18:00 - 20:00

Ponavljanje događaja

04 ožu 2024, 00:00-00:00

Mjesto

ISTOČNA HRVATSKA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.