Osijek: Utrka za djecu i odrasle “Find me”

Osijek: Utrka za djecu i odrasle “Find me”

@kiddosice su za Avanture malih okica pronašle:

Prva nedjelja u listopadu rezervirana je za rekreaciju velikih i malih na lijevoj obali Drave! Naime, 1. listopada s početkom u 10:30 sati održat će se utrka Find me u organizaciji Centra za nestalu i zlostavljanu djecu koji poziva sve male i velike Osječane i Osječanke da im se trčanjem, hodanjem ili joggingom pridruže na trasi Skate park – ZOO – Skate park bez obzira na kondiciju, dob ili prethodno iskustvo trčanja.

Utrka za nestalu djecu

Ovo nije klasična utrka, tvrde organizatori. Stoga nema prvog mjesta, vremenskog ograničenja niti natjecanja. Dapače, ova utrka ima puno dublje značenje jer joj je cilj podići svijest o nestaloj djeci u Hrvatskoj uz podršku organizacije Missing Children Europe.

– Sa svim sudionicima želimo prikupiti 1535 kilometara, simbolizirajući broj nestale djece u Hrvatskoj tijekom 2022. godine. To su djeca koja su se udaljila od svojih obiteljskih domova ili pobjegla iz ustanova. Svaki naš korak naprijed je korak prema njihovoj sigurnosti i povratku kući – pojašnjavaju iz Centra za nestalu i zlostavljanu djecu.

Prijave online ili na licu mjesta

Prijave za utrku su odavno otvorene i dosad je prikupljeno više od 200 prijava odraslih i djece. Dostupne su putem online obrasca ili na licu mjesta na dan utrke do 10:00, odnosno pola sata prije utrke. Sudjelovanje je besplatno, a svaki sudionik na početku utrke dobiva majicu te po dolasku na cilj dobiva i vrećicu iznenađenja.”

The event is finished.

Datum

01 lis 2023
Expired!

Vrijeme

10:30

Mjesto

ISTOČNA HRVATSKA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.