Pčelica Maja 3: Zlatno jaje – crtić

Pčelica Maja 3: Zlatno jaje – crtić

Nova leteća avantura je na pomolu, a u glavnoj su ulozi radoznala pčelica Maja i njen najbolji prijatelj Pavo! Uzbuđenje i sreća zbog dolaska proljeća ubrzo će splasnuti kada Maja čuje kako Kraljica ima namjeru rastaviti je od njena najboljeg prijatelja. Uvjerena kako moraju poduzeti nešto posebno ne bi li ostali zajedno, znatiželjna pčelica i Pavo dobiju svoju priliku kada pristanu brinuti o zlatnom jajetu u kojem se nalazi mravlja princeza. Uz sve napore koje ulažu u brigu o njoj, ubrzo će se pronaći u epskoj borbi kukaca koja će ih odvesti u nove, strane svjetove i njihovo prijateljstvo staviti na kušnju.

Pčelica Maja tema je romana, stripa, animirane televizijske serije, opere, bojanke, pjesama, filmova i mnogih drugih kreativnih i umjetničkih djela koji su svoju inspiraciju pronašli u liku dobroćudne, zaigrane pčelice koja uvijek traži najbolje u drugima.

Priču je napisao i objavio Waldemar Bonsels još 1912. godine, a zanimljivo je kako je bila najčitanije djelo za vrijeme Prvog svjetskog rata, služeći kao svojevrstan bijeg od okrutne stvarnosti.

Za ulazak u prostore Dječja kuća prema odluci Stožera civilne zaštite RH za sprečavanje širenja zaraze koronavirusom potrebna je važeća EU digitalna COVID potvrda (koja se izdaje cijepljenima, preboljelima prema pravilima o definiranom razdoblju ili testiranima prema pravilima o odgovarajućem testu i vremenskom razdoblju) ili drugi odgovarajući dokaz o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju.

Osobe mlađe od 16 godina ne moraju imati potvrde.

 

Kupite ulaznice na blagajni Art-kina (otvara se svakog dana sat vremena pred početak prve projekcije) ili putem platforme Ulaznice.hr.

The event is finished.

Datum

11 velj 2022
Expired!

Vrijeme

18:00

Ponavljanje događaja

13 velj 2022, 18:00-23:00 27 velj 2022, 16:00-23:00
Kategorije
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.