Pjevajte s nama 2 – crtić

Pjevajte s nama 2 – crtić

Blagdanska sezona pred vratima donosi nam novo poglavlje prepuno velikih snova i spektakularnih glazbenih hitova u animiranoj komediji Pjevajte s nama 2! Uz neke dobro poznate likove, ali i nove avanture, nastavljamo druženje sa uvijek optimističnom koalom Buster Moonom koji se sa svojom zvjezdanom ekipom izvođača priprema za lansiranje najljepše scenske ekstravagancije ikada viđene. I to u svjetskoj prijestolnici zabave! Na putu nastajanja te neviđene kreacije postoji samo jedna poteškoća – prvo moraju uvjeriti najzapušteniju rock zvijezdu na svijetu da im se pridruži!

Uz kombinaciju klasičnih pop i rock hitova, energičnih nastupa, zadivljujuće umjetnosti i prepoznatljivog humora, ovo putovanje koje počinje kao san o velikom uspjehu pretvoriti će se u emotivni podsjetnik na moć glazbe koja može izliječiti čak i slomljeno srce.

 

Za ulazak u prostore Dječja kuća prema odluci Stožera civilne zaštite RH za sprečavanje širenja zaraze koronavirusom potrebna je važeća EU digitalna COVID potvrda (koja se izdaje cijepljenima, preboljelima prema pravilima o definiranom razdoblju ili testiranima prema pravilima o odgovarajućem testu i vremenskom razdoblju) ili drugi odgovarajući dokaz o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju.

Osobe mlađe od 16 godina ne moraju imati potvrde.

 

Kupite ulaznice na blagajni Art-kina (otvara se svakog dana sat vremena pred početak prve projekcije) ili putem platforme Ulaznice.hr.

The event is finished.

Datum

07 sij 2022
Expired!

Vrijeme

18:00

Ponavljanje događaja

08 sij 2022, 17:00-18:00 09 sij 2022, 15:00-18:00 16 sij 2022, 15:00-18:00
Kategorije
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.