Poreč: Asterix & Obelix: Srednje Kraljevstvo

Poreč: Asterix & Obelix: Srednje Kraljevstvo

U pustolovnom, obiteljskom filmu “Asterix & Obelix: Srednje Kraljvstvo” možete uživati 10. i 11. veljače s početkom u 18:00 sati u Kinu Poreč.

Cijena ulaznice iznosi 3,32 eura, a možete ju rezervirati na linku.

Svi ljubitelji urnebesno zabavnih Gala, Asterixa i Obelixa, napokon dolaze na svoje u petom filmu franšize, u kojemu se pridružila i velika nogometna zvijezda – Zlatan Ibrahimović kao Oneofus. Godina je 50. pr. Kr. i kineska je carica zatvorena nakon državnog udara koji je potaknuo princ izdajica. Uz pomoć feničkog trgovca i njezinog vjernog tjelohranitelja, caričina jedina kći princeza Sass-Yi bježi u Galiju kako bi zatražila pomoć dvojice hrabrih ratnika Asterixa i Obelixa, koji su zahvaljujući svom čarobnom napitku obdareni nadljudskom snagom. Naša dva nerazdvojna heroja rado prihvaćaju pomoći i tako počinje veliko putovanje i avantura na putu za Kinu. Ali Cezar i njegova moćna vojska, žedni novog osvajanja, također kreću prema Srednjem kraljevstvu…

 

Izvor: Pučko otvoreno učilište Poreč

The event is finished.

Datum

10 velj 2023
Expired!

Vrijeme

18:00 - 20:00

Ponavljanje događaja

11 velj 2023, 18:00-20:00

Mjesto

ISTRA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.