Poreč: Bit će strašno kad odrastem

Poreč: Bit će strašno kad odrastem

Pučko otvoreno učilište Poreč vas poziva na kazališnu predstavu “Bit će strašno kad porastem” Dječjeg kazališta Dubrava, 01. prosinca s početkom u 11:00 sati u Kinu Poreč.

 

Ulaznicu po cijeni od 4,00 EUR možete rezervirati na linku OVDJE.

Mjuzikl „Bit će strašno kad porastem“ nastao je prema mladenačkoj poeziji ugledne i nagrađivane hrvatske spisateljice Olje Savičević Ivančević. Njezin djevojački glas autentično progovara o svijetu djece i odraslih, prvim zaljubljivanjima, strahovima, slobodi i maštanju, i to kroz okvir bajkovitog morskog ambijenta. Uz oslonac na pjesme, ovaj mjuzikl rastvara nam priču o dvoje neobičnih autsajdera, gradskoj djevojčici Olji i otočkom dječaku Valu, koji se slučajno upoznaju tijekom ljetovanja. Još jedno naizgled uobičajeno i rutinsko ljeto na otoku pretvara se u veliku otočku avanturu tik prije odrastanja, a Olja i Val “u duetu” moraju proći kroz raznovrsne zadatke ne bi li otkrili tajnu otoka. Dječji svijet prepun mašte i igara u posljednjem ljetu prije iskoraka u svijet odraslih postaje još fantastičniji i nadrealniji u svojoj ljepoti i melankoliji dok dvoje ne tako malih avanturista putem pokušava postaviti pitanja – upravo onakva kakva je spisateljica načela u svojoj poeziji iz djetinjstva.

 

Izvor: Pučko otvoreno učilište Poreč

The event is finished.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.