Poreč: Lassie 2: Nova pustolovina

Poreč: Lassie 2: Nova pustolovina

Pučko otvoreno učilište Poreč vas poziva na projekciju dječjeg pustolovnog filma “Lassie 2: Nova pustolovina”, 26. i 27. siječnja u 18:00 sati u Kinu Poreč.

Najslavniji od svih ovčara nakon tri godine vraća se na velika platna – s novom uzbudljivom obiteljskom avanturom i nezaboravnim iskustvom za velike i male ljubitelje pasa! Srdačna priča o neraskidivom prijateljstvu između dječaka i njegovog psa škotskog ovčara nastavak je filma Lassie (2020.), temeljenog na poznatom izvornom romanu engleskog pisca i scenarista Erica Knighta.

Tijekom ljetnih praznika Flo se odbija rastati od svoje voljene Lassie i, umjesto da s roditeljima ode na odmor na Kanarske otoke, praznike provodi u Južnom Tirolu na farmi kod svoje tete Cosime, koja živi sa svojom udomljenom djecom Cleom i Henrijem i malim psom Pippom. Kad djeca saznaju da psi počinju nestajati u selu, jako su uznemirena i strahuju za sigurnost Lassie i Pippe. Ali ubrzo netko provali u tetinu kuću i ukrade Pippu. Prijatelji će s Lassie otići pronaći lopove i spasiti Pippu…

 

– Ulaznicu po cijeni od 4,00 EUR možete rezervirati na linku OVDJE

 

 

Foto: PR

 

The event is finished.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.