Poreč: Priče iz čarobne kutije

Poreč: Priče iz čarobne kutije

Teatar Naranča vas poziva u nedjelju 26. veljače na kazališnu predstavu za djecu “Priče iz čarobne kutije” u POU Poreč s početkom u 17:00 sati u trajanju od 30 minuta.

Beta i Tilly sestrične su koje su svoje djetinjstvo provele zajedno na selu, ali je Beta nedavno odselila u grad gdje je njezin tata dobio posao. Nakon duge razdvojenosti djevojke traže način kako da se ponovo zbliže i opet postanu najbolje prijateljice. To im polazi za rukom kada ponovo pronađu svoju čarobnu kutiju u koju su spremile svoju najdražu igru iz djetinjstva – pretvaranje da su likovi iz najdražih priča. Duhovito i igrivo uprizorivši poznate Ezopove basne „Kornjača i zec“, „Lisica i roda“ i „Poljski i gradski miš“ djevojke ponovo pronalaze zajedničke interese i prevladavaju različitosti koje im je donio život u drugačijim okolinama.

Ulaznice po cijeni od 3,32 EUR možete kupiti na na internetskom rezervacijskom sustavu OVDJE ili na blagajni Učilišta u radnom vremenu: ponedjeljak – srijeda: 7 – 14h (uz prethodni poziv na broj 052/887-218); četvrtak – subota: 17 -20h; nedjelja: jedan sat prije početka predstave.

 

Izvor: Pučko otvoreno učilište Poreč

The event is finished.

Datum

26 velj 2023
Expired!

Vrijeme

17:00 - 17:30

Mjesto

ISTRA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.